O nama

Okupili smo visokokvalifikovane stomatologe koji se svakodnevno usavršavaju i koriste napredne tehnologije u svom radu. Uz veliku posvećenost i personalizovan pristup, svakom pocijentu pomažemo da razvije i zadrži svoj najzdraviji osmeh.

Principi našeg rada oslanjaju se na individualizovan stomatološki tretman i  savremene metode koje će intervenciju učiniti efikasnijom i bezbolnijom.

Dobro uigran tim F Dental Clinic prepoznat je po posvećenoj i stručnoj stomatološkoj praksi.

Najveća preporuka su nam klijenti koji godinama unazad svoje osmehe neguju u našoj ordinaciji.

Naš tim

dr spec. Blagomir Popović
dr Fedor Popović
dr Dubravka Čolić
dr Uroš Tomić
Amina Janković
Stomatološka sestra
Teodora Stefanović
Stomatološka sestra
Milena Kuzmanović
Stomatološka sestra

Individualni plan tretmana

U ordinaciji F Dental Clinic pažnja se posvećuje analizi i dijagnostici svakog pojedinačnog slučaja. Tek nakon toga pristupamo najboljoj terapijskoj metodi. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji i opremi koju koristimo, svaka intervencija, bilo da je funkcionalne ili estetske prirode je za pacijenta komforna i efikasna.

Posmatramo vas kao pojedinca, a tretiramo kao deo porodice.

Svakog našeg pacijenta posmatramo kao individuu, sa specifičnim željama, potrebama i oralnim zdravljem. Istovremeno, kreirali smo stomatološku praksu koja podrazumeva da pacijente tretiramo sa poštovanjem i razumevanjem. Zbog toga ćete u svakom trenutku biti upoznati sa celokupnim stomatološkim planom i procesima koji vas očekuju.

Naš cilj je da zajedno sa vama dostignemo dugoročne rezultate nege i zdravlja zuba.

Zakažite pregled pozivom na naše telefone
011/2-444-620 ili 065/2-444-620
Radnim danima od 10 do 18h